Gwendolyn Rutten ging in dialoog tijdens bezoek aan Zulte

gwendolyn-rutten-dialoog-zulte.png
21/05/2017

Tijdens haar bezoek op zaterdag 20 mei, greep Open VLD-voorzitster Gwendolyn Rutten voluit de kans om in gesprek te gaan met de Zultse bevolking.
In de vroege namiddag werd ze in het Fiertelhof opgewacht door de bestuursploeg van Open Zulte. Burgemeester Simon Lagrange stelde haar voor aan de aanwezigen. In een gezellig overleg bij een kop koffie, sneed ze in haar gekende bevlogen stijl een aantal actuele thema's aan en ging ze in op enkele vragen die werden voorgelegd.

Aansluitend zette ze samen met enkele bestuursleden haar tocht verder op de rommelmarkt. Daar nam ze de tijd voor een ontspannende babbel met de mensen die er hun spullen kochten en verkochten. Ze luisterde er naar wat hen bezig houdt in hun werk, hun gezin en hun omgeving. In en rond de dranktent aan Knip werd met de voorbijgangers op een heel toegankelijke manier tijd uitgetrokken voor een gewone, losse babbel.

Om 16.00 uur werd Gwendolyn Rutten dan opgewacht door een delegatie van de industriezones Zaubeek, Hoogmolen en Dries. Daar luisterde ze met meer dan gewone aandacht naar de plannen en bezorgdheden van de lokale ondernemers.

De voorzitster maakt er een punt van om zoveel mogelijk de aangebrachte informatie en opmerkingen mee te nemen als werk- en aandachspunten voor een toekomstig beleid.