Open Zulte stelde kandidaten voor op nieuwjaarsreceptie

1.jpg
13/02/2018

Afgelopen zondag organiseerde Open Zulte zijn jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in de propvolle cafetaria van de Gaston Martenszaal. Naast Minister Maggie De Block, waren ook vice-premier Alexander De Croo en Minister van Staat Herman de Croo present.

Gastspreekster Maggie De Block opende op een gemoedelijke manier de receptie met een toelichting van het beleid binnen de Federale regering en wat dit concreet betekent voor de mensen.

Burgmeester Simon Lagrange bedankte voor haar gewaardeerde aanwezigheid en stelde verder de reeds gekende kandidaten van Open Zulte voor de komende gemeenteraadsverkiezingen voor. De volgorde is nog niet bepaald, maar het staat dus al vast dat volgende mensen deel uitmaken van de Open Zulte-lijst voor 14 oktober : Rudy Beulque, Kathleen Blauwblomme, Tony Boeckaert, Simone Claeys, Marc Colpaert, Francky De Coster, Natasja De Vos, Hendrik De Waele, Katrien De Waele, Sophie Delaere, Kathy Dewitte, Sofia Ezzine, Frederic Hesters, Simon Lagrange, Talitha Lossy, Fauve Tack, Philippe Van Steenberghe, Steven Van Troys, Marc Vanden Heede, Michaƫl Vandemeulebroecke, Delphine Vandenbossche, Etelle Vandenbroecke, Pieter Verhalle en Tania Verpraet.
De burgemeester benadrukte hun meerwaarde en zijn volle vertrouwen in dit team. Met een kwinkslag noemde hij ze allemaal kandidaat lijsttrekkers, een optie die niet kon doorgaan omdat hij hiervoor zelf reeds was aangesproken. De partij heeft nog 1 kandidaat nodig om de lijst volledig rond te hebben en wil dit niet overhaast doen.

Tot slot lichtte voorzitter Thierry Cornette in grote lijnen de eigen identiteit van Open Zulte toe, gebaseerd op volle aandacht op Zulte als volwaardige, autonome gemeente en voor alles ten dienste van de Zultse inwoners. Hij verduidelijkte de missie en de visie van de partij en liet duidelijk merken dat zijn team klaar is voor de stembusgang van 14 oktober.

Na de toespraken namen alle bestuursleden ruim de tijd om met de aanwezigen in gesprek te gaan. De receptie liep uit tot diep in de namiddag.
Klik hier voor enkele sfeerbeelden.