Open Zulte wil met positief beleid #voortdoen

Programma 2018 - #voortdoen.jpg
02/09/2018

Open Zulte is klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen.
Met een hecht team van 25 volwaardige kandidaten en een positief programma van verdere groei en ontwikkeling voor een mooie toekomst van onze gemeente.

Sedert de verkiezingen van 2012 stonden onze mensen aan het roer van onze gemeente. Ze deden het prima en werkten uitstekend samen met de collega’s in het bestuur met GVZ en N-VA. Met Open Zulte bouwden we een pak bestuurservaring op. Tal van dossiers werden vruchtbaar afgewerkt en zetten aan tot nieuwe projecten die in de pijplijn zitten. Deze ervaring en visie koppelen we voor de komende 6 jaar aan de frisse inbreng en enthousiasme van 13 nieuwe kandidaten.

Het mag dus duidelijk zijn : Open Zulte wil de komende jaren #voortdoen, en dit in de stijl zoals u intussen gewoon bent : dicht bij de mensen, luisterbereid, in overleg, met respect voor ieders inbreng, en continu aanwezig in het straatbeeld en het verenigingsleven. Want daar is het te doen : met, tussen en voor onze inwoners. Met visie voor de verdere uitbouw van Zulte als zelfstandige gemeente, waar het voor alle inwoners aangenaam leven, werken en ontspannen is.

Benieuwd naar onze visie en ons programma voor de komende jaren?
We brengen het bij u tot in de huiskamer :

  • Wekelijks stellen we u in een kort videofragment op facebook enkele krachtlijnen van onze programma voor.
  • Via verschillende programmafolders in de brievenbus kan u rustig nalezen wat onze visie inhoudt en kan u kennismaken met onze kandidaten die dit programma vorm geven.
  • Ook op deze website kan u de komende ons volledig programma nalezen (Home – Verkiezingen – Publicaties).
  • Via de huisbezoeken waarin onze kandidaten zich aan u komen voorstellen en waarbij ze graag naar u luisteren om toelichting te geven.

Heeft u nog vragen omtrent bepaalde programmapunten?
Contacteer gerust onze mensen. Ze zullen u graag te woord staan.

Tot slot :

Open Zulte staat voor een positieve aanpak. Geen grote woorden en geen loze beloftes. Geen getrokken messen, maar een open geest en uitgestoken handen. Open Zulte staat voor een programma met visie en gezonde ambitie, met haalbare en realistische doelstellingen.

MET UW STEUN OP 14 OKTOBER KUNNEN WE #VOORTDOEN!