Team Open Zulte is klaar voor gemeenteraadsverkiezingen

2018-06-05-kandidaten-2018b.jpg
28/06/2018

Team Open Zulte klaar voor gemeenteraadsverkiezingen

Op de foto: staand, van links naar rechts: Simon Lagrange, Stefanie Vroman, Frederic Hesters, Sofia Ezzine, Francky De Coster, Tania Verpraet, Natasja De Vos, Katrien De Waele, Marc Vanden Heede, Talitha Lossy, Steven Van Troys, Simone Claeys, Marc Colpaert, Pieter Verhalle, Tony Boeckaert, Michaël Vandemeulebroecke en Hendrik De Waele

Zittend, van links naar rechts: Sophie Delaere, Fauve Tack, Delphine Vandenbossche, Kathy Dewitte, Philippe Van Steenberghe, Rudy Beulque, Kathleen Blauwblomme en Etelle Vandenbroecke

 

Beste inwoners,

Met de vakantie voor de boeg resten er nog slechts enkele maanden voor de gemeenteraadsverkiezingen. Open Zulte is klaar. We hebben tijdig werk gemaakt van een bijzonder sterk team met prima kandidaten.

Een degelijk beleid vraagt immers om mensen die onderlegd, gedreven en enthousiast zijn. We zijn fier op onze 25 kandidaten met elk hun eigen talenten en interesses. Iedere kandidaat is op een positieve manier betrokken en actief in onze gemeenschap. Het zijn toppers op menselijk en inhoudelijk vlak, capabel en aangenaam in de omgang.

Onze burgemeester Simon trekt de lijst, de schepenen en de raadsleden vormen de kop en de staart. Opvallend is dat ruim de helft van het team bevolkt wordt door politieke nieuwkomers, 13 in totaal. Het is een heel goed teken dat zo veel nieuwe kandidaten onze aanpak willen steunen door onze ploeg te versterken. We zijn fier op deze mix van mensen met bestuurservaring en heel wat nieuw en jong talent.

Met deze ploeg willen we positief #voortdoen en gaan we volop voor een volgende bestuurstermijn om onze mooie gemeente verder te doen groeien en bloeien. Onze manier van werken willen we daarbij aanhouden: de warme aanpak van nabijheid en betrokkenheid.

Het volledige team van Open Zulte wenst u een warme en deugddoende zomer toe.

Met tijd voor uzelf, familie en vrienden. Met kans om te herbronnen en positieve ervaringen op te doen. Met de mogelijkheid tot een frisse inspiratie voor de toekomst.

Geniet ervan!

Thierry Cornette

 Voorzitter Open Zulte