Blog

11/08/2022

Fauve Tack volgt Natasja De Vos op als schepen


Ons jongste gemeenteraadslid Fauve (28) wordt op de eerstkomende gemeenteraad van 23 augustus voorgedragen als nieuwe schepen. Ze neemt de bevoegdheden over van Natasja De Vos. Omwille van persoonlijke en familiale redenen neemt Natasja afstand van haar mandaat en wordt terug gemeenteraadslid.

Lees meer
10/07/2022

Welkom Berkan


Open Zulte verwelkomt een nieuw gezicht, Berkan Nalli.

Lees meer
03/06/2022

Studentenpakketjes zijn opnieuw een succes!


In juni 2022 konden de jongeren van Open Zulte opnieuw studentenpakketjes uitdelen.

Op hun sociale media accounts (zowel Instagram als Facebook) werd reclame gemaakt en kon de studerende jeugd van groot Zulte zich gratis inschrijven om een pakketje te ontvangen.

 

Lees meer
01/07/2021

Schepen-huisarts Frederic Hesters neemt dokterspraktijk over in Spanje


Jonge mama Natasja De Vos wordt nieuwe schepen


Het schepencollege van Zulte krijgt na de zomer een onverwachte wissel. Schepen en huisarts Frederic Hesters verhuist vanaf september naar Spanje, waar hij een dokterspraktijk overneemt. Jonge mama Natasja De Vos wordt dan de nieuwe schepen van onder andere Onderwijs, Duurzaamheid en Milieu. 

Lees meer
11/09/2020

Coalitiefolder najaar 2020


In deze folder vindt u alle informatie over het meerjarenplan 2020-2025 van het gemeentebestuur: Zulte als sterke gemeente met een eigen identiteit, klaarmaken voor de toekomst. Dit door te investeren, te vernieuwen en te verbeteren op het terrein, door de diesntverlening te versterken en door financieel gezond te blijven.

Meer weten? Lees onze folder hier.

Lees meer
09/06/2020

Open Zulte vervangt dit jaar eetfestijn door 100% Zultse ontbijtpakketten


Open Zulte zal dit jaar geen traditioneel eetfestijn houden. In de plaats daarvan organiseert de partij
op zondag 25 oktober een actie met ontbijtpakketten, 100% samengesteld uit producten van de
lokale handelaars.

Lees meer
21/01/2020

Nieuwjaarsreceptie op 2 februari 2020


Burgemeester Simon Lagrange, voorzitter Peter Verdonckt en alle mandatarissen en bestuursleden van Open Zulte nodigen u hartelijk uit op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op zondag 2 februari 2020 om 11 uur in het Ontmoetingscentrum, Kerkstraat 36 in Olsene.

Centrale gast en gastspreker is Jong VLD voorzitster Tess Minnens.

 

IEDEREEN WELKOM ! 

Lees meer
23/09/2019

Eetfestijn op zaterdag 19 en zondag 20 oktober


Voorzitter Peter Verdonckt, burgemeester Simon Lagrange en het voltallige team van Open Zulte nodigt iedereen hartelijk uit op het eetfestijn van zaterdag 19 en zondag 20 oktober in zaal Fiertelhof te Zulte. Kaarten te verkrijgen bij de bestuursleden. Dank bij voorbaat voor uw steun en aanwezigheid!

Lees meer
26/01/2019

Nieuwjaarsreceptie op zondag 10 februari


Burgemeester Simon Lagrange, voorzitter Thierry Cornette en alle mandatarissen en bestuursleden van Open Zulte nodigen u hartelijk uit op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op zondag 10 februari 2019 om 11 uur in de G. Martenszaal, Staatsbaan 148 te Zulte.

Centrale gast en gastspreker is vice-premier Alexander De Croo.

Op de nieuwjaarsreceptie wordt ook onze nieuw voorgedragen voorzitter Peter Verdonckt voorgesteld.

Iedereen welkom!

Lees meer
24/01/2019

Voordracht Peter VERDONCKT als nieuwe voorzitter van Open Zulte


Het bestuur van Open Zulte draagt Machelenaar Peter Verdonckt voor als nieuwe voorzitter, in opvolging van Thierry Cornette die na de succesvolle gemeenteraadsverkiezingen bewust een stap opzij zet.

Thierry Cornette stond de voorbije jaren aan het hoofd van het Open Zulte-bestuur. Hij deed een schitterende job waarvoor we hem niet genoeg kunnen bedanken. Zijn parcours werd in oktober vorig jaar bekroond met een schitterend verkiezingsresultaat.

Lees meer