Deelwagenpark uitgebreid met elektrische lichte vracht

combo.PNG
01/02/2024

Inwoners van Zulte kunnen voortaan beroep doen op een extra deelwagen. Het nieuwe voertuig is zeer geschikt om goederen mee te vervoeren. De wagen staat opgesteld in de Posthoornstraat in deelgemeente Machelen-aan-de-Leie.

 

Schepen van Mobiliteit Michaël Vandemeulebroecke: “Ons aanbod aan deelwagens in Zulte breidt verder uit. Er is nu ook een Opel Combo ter beschikking. Deze nieuwe wagen werd opgesteld langs de Posthoornstraat in Machelen, aan de ingang van de loods van de gemeentelijke technische dienst. De wagen beschikt over een trekhaak en een laadruimte. Het voertuig is ideaal als lichte vracht om goederen mee te vervoeren. Ook onze eigen technische uitvoeringsdienst zal er gebruik van maken. Zo delen we ons eigen wagenpark met onze inwoners en besparen we op de aankoopkosten voor een eigen wagen. De wagen rijdt volledig elektrisch.”

 

In de gemeente waren voordien al vier deelwagens ter beschikking: in elke deelgemeente een gewone personenwagen en in deelgemeente Zulte ook een grotere gezinswagen, geschikt voor het vervoer van meerdere personen.