Verkiezingslijst zo goed als rond met weer 4 nieuwe kandidaten

DSC_0059b.jpg
18/01/2018

Open Zulte presenteert 4 extra nieuwe kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober. Het gaat om Rudy Beulque en Fauve Tack uit Machelen en Katrien De Waele en Talitha Lossy uit Olsene. Daarmee is de lijst van Open Zulte zo goed als volledig.

In september vorig jaar maakte Open Zulte reeds bekend dat burgemeester Simon Lagrange de lijsttrekker zal zijn bij de verkiezingen en kandidaat is om zichzelf op te volgen. Toen werden ook al 8 nieuwe kandidaten voorgesteld: Kathleen Blauwblomme, Simone Claeys, Francky De Coster, Kathy Dewitte, Sofia Ezzine en Delphine Vandenbossche uit Zulte, Marc Colpaert uit Olsene en Marc Vanden Heede uit Machelen.

Op negen maanden van de gemeenteraadsverkiezingen is de lijst van Open Zulte daarmee zo goed als rond. Hierbij stellen we u nog eens 4 nieuwe kandidaten voor uit deelgemeenten Machelen en Olsene. Het gaat om Rudy Beulque (49) uit Machelen, werkzaam bij Lefibo en duivel-doet-al bij verschillende organisaties; Katrien De Waele (50) uit Olsene, zaakvoerster van verschillende schoenwinkels; en ook twee nieuwe jongerenkandidaten namelijk Talitha Lossy (24), master in de Bestuurskunde uit Olsene en Fauve Tack (23), gewezen Chiro-leidster uit Machelen.

Voorzitter Thierry Cornette en burgemeester-lijsttrekker Simon Lagrange zijn zeer tevreden met de nieuwe aanwinsten: “Het zijn stuk voor stuk toppers op menselijk en inhoudelijk vlak. Net als de andere kandidaten zijn het mensen die elk op hun manier sterk verankerd zijn in de lokale gemeenschap, nauw verbonden zijn met wat er leeft onder de bevolking en vooral veel zin hebben om zich voor Zulte in te zetten. Met deze groep zitten we goed om in de komende jaren nog een extra tandje bij te steken om onze gemeente verder te doen groeien en bloeien. We werken volop verder aan een visie en een programma om Zulte de komende jaren verder te ontplooien als eigentijdse en dynamische gemeente. We staan op negen maanden van de verkiezingen en gaan voluit voor een vruchtbaar resultaat.”

Voor bijkomende info omtrent onze nieuwe kandidaten, kan u terecht op de blogpagina of bij de teamvoorstelling.

Wie wil kennismaken met alle kandidaten van Open Zulte, is van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie op zondag 11 februari in de Gaston Martenszaal. Centrale gaste om 11.00 uur is Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid Maggie De Block.