Voordracht Peter VERDONCKT als nieuwe voorzitter van Open Zulte

50889810_584936185266724_8301882083328917504_ob.jpg
24/01/2019

Het bestuur van Open Zulte draagt Machelenaar Peter Verdonckt voor als nieuwe voorzitter, in opvolging van Thierry Cornette die na de succesvolle gemeenteraadsverkiezingen bewust een stap opzij zet.

Thierry Cornette stond de voorbije jaren aan het hoofd van het Open Zulte-bestuur. Hij deed een schitterende job waarvoor we hem niet genoeg kunnen bedanken. Zijn parcours werd in oktober vorig jaar bekroond met een schitterend verkiezingsresultaat.

Thierry zet nu bewust een stap opzij als voorzitter. Met Peter Verdonckt uit Machelen is een geknipte opvolger gevonden. Peter is een verstandige man, kalm en rustig, met een gezonde politieke interesse en een klare kijk op onze gemeente. Hij is 57, woont in de Kerkweglos in Machelen, is gehuwd met Barbara en vader van Sofie, Sarah en Louis.

Na Hans Tack en Thierry Cornette kiezen we voor de derde keer op rij voor iemand buiten ons bestuur om onze voorzitter te worden. Hiermee staan we open voor externe inbreng, willen we blijven vooruit kijken, niet op onze lauweren rusten en onszelf blijven uitdagen.

De kandidatuur van Peter wordt voorgedragen aan de leden die volgende week hun stem mogen uitbrengen. De officiële overdracht zal gebeuren op de nieuwjaarsreceptie op zondag 10 februari. Iedereen welkom vanaf 11u in de Gaston Martenszaal in Zulte.