Simon Lagrange

Simon Lagrange

Burgemeester

Simon is onze kopman en sinds begin 2013 burgemeester van Zulte.
Hij was al op jonge leeftijd actief als gemeenteraadslid. Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen in 2012 haalde hij een bijzonder goede score, waarna hij burgemeester werd van de coalitie Open Zulte – GVZ – N-VA. Hij besliste onmiddellijk om zijn andere beroepsbezigheden stop te zetten, om zo zijn volle aandacht te kunnen besteden aan een goed bestuur voor Zulte en alle inwoners.
Door zijn studies (Politieke wetenschappen) en zijn vroegere beroepservaring (auditor in lokale besturen) deed hij de ideale kennis op om Zulte met de nodige bestuursverantwoordelijkheid te leiden. Intussen heeft hij ook al 6 jaar stevige bestuurservaring opgebouwd.
De liefde vond hij dicht bij huis. Zijn vrouw Elise De Waele is voorzitter van de Zultse Jeugdige Harmonie. Intussen zijn ze samen de trotse ouders van een flinke zoon Tibo (bijna 4) en dochter Imke (9 maanden).
Simon staat graag dicht bij de mensen. Bereikbaarheid en aanspreekbaarheid als burgemeester zijn voor hem cruciaal.

Simon’s ambitie is om ook de volgende 6 jaar leiding te kunnen geven aan de bestuursploeg. Hij wil Zulte verder uitbouwen als gemeente voor de toekomst, met respect voor iedereen en open voor ieders inbreng.


Contact opnemen met Simon Lagrange

Limnanderdreef
9870, Zulte