Simon Lagrange

Simon Lagrange

Burgemeester

Burgemeester


Simon is onze kopman en sinds begin 2013 burgemeester van Zulte. Hij was al op jonge leeftijd actief als gemeenteraadslid. Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen in 2012 haalde hij een bijzonder goede score, waarna hij burgemeester werd van de coalitie Open Zulte – GVZ – N-VA.
Door zijn studies (Politieke wetenschappen) en zijn vroegere beroepservaring (auditor in lokale besturen) deed hij de ideale kennis en ervaring op om Zulte met de nodige bestuursverantwoordelijkheid te leiden.
De liefde vond hij dicht bij huis. Zijn vriendin Elise De Waele is voorzitter van de Zultse Jeugdige Harmonie. Intussen zijn ze samen de trotse ouders van een flinke zoon Tibo.
Hij was vroeger ook bestuurslid en afgevaardigde van het eerste elftal bij voetbalclub Jong Zulte.
Simon staat graag dicht bij de mensen. Daarom is hij ook zeer vaak aanwezig op de verschillende activiteiten en festiviteiten die in onze gemeente plaatsvinden.
Zijn ambitie is Zulte verder uit te bouwen als gemeente voor de toekomst, met respect voor iedereen. Hij heeft daarom alle andere beroepsbezigheden stopgezet om zijn volle aandacht te kunnen besteden aan een goed bestuur voor Zulte en alle inwoners. Hij is dan ook heel vlot aanspreekbaar en staat open voor ieders inbreng.


Contact opnemen met Simon Lagrange

Limnanderdreef
9870, Zulte